Så blir det nån spelning för protect me i Sverige?

Frågan man ställer sig nu är ju hur det går för Protectme och om Protect me komemr att ku spela på den svenska hemmaplanen? Vi som gillar dem vill förstås att de kommer hit så fort som möjlgit, men det är kanske itne så enkelt att få hit ett band från Los Angeles, de har dels väldigt mycket att göra hemma i USA och dels är det en kostnadsfråga att få hit dem. Jag tänkte att jag skulle börja prata med några arrangörer för att se om det finns ngåot intresse för att boka dem, antingen bara i Sverige eller i Europa och försöka skapa en lite turné. 
 
Kommer Protect me till Sverige?Postpukduon fårn LA brukar skapa rejält gung på sina spelningar och så fort Protectme visar sig på en scen kan du ärknar med ösig punk-techno med hög bpm och puls.
 
 

Protectme spelar hårt

När du vill ha rejlt tryck på dina utekvällar eller danspartys så är det självklart att välja den här duon, de ger dig den rätta partyfeelingen och Protectme levererar alltid värsta tunggunget. I en vanlig musikupplevelse komemr du inte att få det som du får när de här coola grabbarna drar på för fullt. De kör en najs blandning av eget material och kul mix av all möjlig punkig hous techno ja, you name it. De spelar allt som rör på tassarna och basdunket komemr att sitta kvar i kroppen i flera dagar efter varje spelning. EN scen med Protect me är en scen med hård musik kul dans och en härligt pulshöjande stämning. Så nu undrar vi ju förstås om det blir något av spelningar i Europa, Sverige eller i övriga världen!? Svara om du vet, kommentera gärna och tyck till du också!! :)

Om

Min profilbild

protectme

En 24-årig tjej från Stockholm som älskar Protectme :) Protect me är ett DJ-kollektiv från Kalifornien som gör spelningar och uppträden på flera platser runt om i USA och förhoppningsvis snart även i Europa och kanske här i Sverige, Protect me.
RSS 2.0