Prtoectme - Varför är protect me så himla bra!?

Protectme är ett band/en grupp/ett projekt som stivker ut, de gör något utöver det vanliga. De skyddar sin identitet genom att vara att köra sitt race och inte bry sig om vad andra tycker om dem. Protectme är liksom en enhet fylld av musikalisk energi och som sätter en ny standard för kreativ musikproduktion.
Protectme snygg bild på en cool kille
 Som ni ser är han väldigt cook och snygg, jag hoppas verkligen att nästa spelning blir riktgit bra och minnesvärd. Vybz Kartel har ju gjort mycket kul gerjer som du säkert känner till och nu har ju turen kommit till detta projekt.

Vad gör Protectme?

När man väl har kommit igång så är det liksom svårt att stoppa lavinen av händelser och det här är ju ett väldigt tydligt exempel på vad som skulle behöva lösas för att få till detta ytterligare. Vi vill nu inget hellre än att de släpper ett album och en eller flera najsa videos som vi kan titta på och skriva om här på ders fanpage. Så stay tuned och få mer info om vad Protectme hittar på härnäst!!! :)

Om

Min profilbild

protectme

En 24-årig tjej från Stockholm som älskar Protectme :) Protect me är ett DJ-kollektiv från Kalifornien som gör spelningar och uppträden på flera platser runt om i USA och förhoppningsvis snart även i Europa och kanske här i Sverige, Protect me.
RSS 2.0