Prtoectme - Varför är protect me så himla bra!?

Protectme är ett band/en grupp/ett projekt som stivker ut, de gör något utöver det vanliga. De skyddar sin identitet genom att vara att köra sitt race och inte bry sig om vad andra tycker om dem. Protectme är liksom en enhet fylld av musikalisk energi och som sätter en ny standard för kreativ musikproduktion.
Protectme snygg bild på en cool kille
 Som ni ser är han väldigt cook och snygg, jag hoppas verkligen att nästa spelning blir riktgit bra och minnesvärd. Vybz Kartel har ju gjort mycket kul gerjer som du säkert känner till och nu har ju turen kommit till detta projekt.

Vad gör Protectme?

När man väl har kommit igång så är det liksom svårt att stoppa lavinen av händelser och det här är ju ett väldigt tydligt exempel på vad som skulle behöva lösas för att få till detta ytterligare. Vi vill nu inget hellre än att de släpper ett album och en eller flera najsa videos som vi kan titta på och skriva om här på ders fanpage. Så stay tuned och få mer info om vad Protectme hittar på härnäst!!! :)

Protectme bäst i världen

Protectme är så j***a coola så att man abra trillar av stolen och dör. De kanske inte är superkända här i Sverige men gud bara vad de är bra! Så jag är oficiellt ett superfan av det här coola gänget. Jag tycker att du också skall börja gilla dem.
Här är deras facebook sida: https://www.facebook.com/protectme818/

Så se nu till att lajka dem, hänga med dem och göra precis som jag. Bara skrika OMG! när du ser dem!
 
 

Så, vilka är protectme?

Du kan läsa om protectme på Bandcamp och det är 2 grabbar från Van Nuys i Californien, de kör DJ sessions och shower på klubbar över hela Californien. Deras filosofi och musikstil är unik och väligt cool. De här grabbarna komemr att gå långt om de får fortsätta ett tag till.
 
Protectme är en ny modern take på house-rörelsen, de har turnerat runt sen 2008 och får verkligen bloded att koka i publikens dansande ådror. Det är en kul upplevelse att hänga med dem på klubbarna och jag längtar tills de äntligen lyskas ta sig till Sverige för att spela!!! Summerburst kanske?

Om

Min profilbild

protectme

En 24-årig tjej från Stockholm som älskar Protectme :) Protect me är ett DJ-kollektiv från Kalifornien som gör spelningar och uppträden på flera platser runt om i USA och förhoppningsvis snart även i Europa och kanske här i Sverige, Protect me.
RSS 2.0